ITBM Solutions – вашият успех е нашият основен приоритет

Кои сме ние?

ITBM Solutions е част „Вижън Системс“ ЕООД. Ние сме организация с повече от 15 години опит в сектора за ИТ решения, системна администрация, технологии и оптимизации за вашия бизнес растеж.

През годините установихме трайни партньорства с доверени доставчици на софтуери и хардуери, създадохме страхотен екип от специалисти, а наши клиенти са редица малки и големи фирми, следващи ритъма на модерните високотехнологични тенденции. ITBM Solutions по категоричен начин утвърди позициите си на водещ сътрудник в областта на ИТ аутсорсинга в България.

Нашата мисия и цели

Мисията ни се основава на семпла, но доказала се през годините философия – в работата си се придържаме към приоритети като качество, иновации и надеждност. По този начин ви предоставяме пълна гама от услуги и продукти в ИТ сферата за да постигнете с лекота своя оптимален бизнес растеж.

Нашите цели са високи, но и реално постижими – в партньорството си с нас може да разчитате, че винаги се ангажираме само със срокове, оферти и планове, които наистина можем да направим и имаме капацитета да изпълним така, както сме обещали.

Водени от тези етични принципи и професионализъм, ние установяваме дългосрочни взаимоотношения с клиентите си, основани на коректност и прозрачност.

В какви услуги e фокусирана дейността ни?

eu

Наименование на проект: BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия”

Краен получател:   „ВИЖЪН СИСТЕМС“ ЕООД

Договор № BG-RRP-3.005-2736-C01

Обща стойност: 20 000 лв., от които 20 000 лв. безвъзмездно финансиране.

Начало: 05.06.2023 г.
Край: 05.06.2024 г.