Начало » Услуги » Професионална компютърна поддръжка

Професионална компютърна поддръжка

С ITBM Solutions IT системите ви са в сигурни ръце – предоставяме ви цялостно компютърно обслужване, за да гарантираме непрекъсната и безпроблемна работа на всички процеси.

Същност на компютърната поддръжка

ITBM Solutions прелага решения за ИТ поддръжка за бизнеса.

Предимства на компютърната поддръжка

Компютърна поддръжка за фирми – изведете бизнеса си на следващо ниво.

Компютърна поддръжка – услуги от ITBM Solutions

Услуги за абонаментна компютърна поддръжка, софтуер и хардуер.

Отдалечена компютърна поддръжка от ITBM Solutions

Компютърната поддръжка, предлагана от ITBM Solutions, включва широк набор от дейности, от които всеки съвременен бизнес се нуждае под една или друга форма.

Услугите ни в тази сфера са насочени към предоставянето на точните ИТ решения за бизнеса ви.

Те имат за цел да осигурят надеждна технологична инфраструктура и ефективност на използваните софтуерни и хардуерни продукти.

Осъществяваме постоянен мониторинг на вашата технологична бизнес среда с цел да предотвратим евентуални проблеми и да намалим драстично времето за реакция в кризисни ситуации.

Спестяваме ви всички видове неудобства и потенциална загуба на финансови средства, време и нерви, в случай на проблеми с използваните софтуерни и хардуерни продукти.

ITBM Solutions e в полза на служителите, клиентите и бизнеса ви като цяло.

Фирма за компютърна поддръжка

ITBM Solutions вече над 15 години предлага качество, иновации и надеждност в направлението си с услуги за ИТ поддръжка за малък и среден бизнес.

Защо да изберете компютърна поддръжка от ITBM Solutions?

Експертният ни екип предлага професионална ИТ поддръжка за бизнеса с цел осигуряване на ефективна и защитена работна среда – нашата услуга се отличава с:

Оптимални разходи за IT поддръжка

Качествените IT решения за бизнеса невинаги означават висока цена. Абонаментните планове на ITBM Solutions предлагат достъпни цени на широка гама от услуги за компютърна поддръжка, от които да се възползвате.

Обслужване от доказани IT експерти

Изправността на вашите компютърни системи и инфраструктура е гарантирана. IT поддръжката им е в ръцете на доказани експерти – част от екипа на ITBM Solutions.

Персонални IT решения

Одитираме налични компютърни мрежи, а при необходимост – проектираме и изграждаме нови IT мрежи в обособената офис среда. И всичко това е съобразно вашите изисквания и решенията, от които бизнесът ви се нуждае.

Услуги за компютърна поддръжка от ITBM Solutions

Предлагаме ви услуги по комплексно IT обслужване в няколко основни направления.

IT аутсорсинг услугите са в широк спектър – от използването на определени софтуерни и хардуерни продукти и актуализацията им, до цялостни решения за информационна сигурност и защита на данните.

Поддръжка на софтуер

Системните сривове, бъгове и всякакъв тип нарушения, които могат да компрометират работата на компанията ви, следва да бъдат отстранени максимално бързо.

Затова ние прилагаме превантивни, текущи и спешни мерки, за да гарантираме изправността на системите ви.

Поддръжка на хардуер

Осъществяваме навременна профилактика и диагностика на IT инфраструктурата ви, което ни дава възможност да идентифицираме проблемните звена (отделните компютри и периферия) и да реагираме своевременно.

С нашите услуги компютърните ви системи са в сигурни ръце.

Изграждане на офис мрежи

Грижим се цялостното изграждане на компютърни офис мрежи – включително интегрирането и поддръжката на нужните ви периферни устройства.

Целият процес е съобразен със спецификите на вашия бизнес за въвеждането в експлоатация на най-правилните софтуерни и хардуерни варианти.

Проектиране и одит на IT инфраструктура

Проектираме нови IT инфраструктури и/или одитираме вече наличните, за да ви предложим идеалните решения.

Ръководим се от вашите изисквания, към които прилагаме иновации и професионализъм.

Независимо на кой етап от развитието на своя бизнес сте, ние сме насреща да подпомогнем неговия устойчив растеж.

Често задавани въпроси

В наши дни компютърната и периферна техника имат важна роля за всяка организация и реализацията на различните бизнес процеси.

Появата на евентуални проблеми, възникнали на техническо, софтуерно или мрежово ниво, няма как да бъдат предотвратени, ако не се осъществява постоянна професионална компютърна поддръжка.

С услугата за абонаментна компютърна поддръжка на ITBM Solutions IT системите ви са поверени на най-добрите грижи, а работата ви ще е безпроблемна и защитена.

Два са типовете компютърна поддръжка, които предлага ITBM Solutions:

  • Абонаментна компютърна поддръжка

В повечето случаи IT поддръжката на софтуери и хардуери и свързаните с тях системи се осъществява чрез предпочитания принцип за абонаментна компютърна поддръжка. По този начин се гарантира достъпът до цялостна постоянна услуга.

Най-добрият избор за бизнеси, които искат да гарантират постоянна, надеждна и безпроблемна работа на своите ИТ системи, е услугата абонаментна компютърна поддръжка.

  • Еднократна компютърна поддръжка

В по-редки случаи клиентите се обръщат към нас за инцидентна ИТ поддръжка – при сигнал за възникнал проблем от страна на клиента, който има нужда от професионална намеса за своя казус. Макар че нашите експерти разполагат с опита и уменията за справяне с подобни кризи, този тип „моментни“ IT решения не са за предпочитане.

Цените за услугата варират в изключително изгоден диапазон според различни обективни фактори.

За да видите предлаганите от нас абонаментни планове, посетете страницата ни с Абонаменти .

За да получите пероснална ценова оферта, свържете се с нас.